rødspætte.jpg

Menu Aften

 

Aftenmenu

Vores aftenmenu består af enkle og traditionelle kro-retter tilberedt af årstidens bedste råvarer. Smagen og kvaliteten er sikker, som når mormor står i køkkenet med håndelag, rundhånd og velsmag. Lavet med ærlighed, smagt til med kærlighed – fra sild til delle med surt.


AFTEN SERVERING

Nyhavns Færgekro 3-retters menu — 425 kr. per person

Forret
Røget laks
Røget laks toppet med Vesterhavs ost, rødløgs- og kapervinaigrette og grønne asparges. Hertil brød og smør.

Hovedret
Oksefilet
200 grams rosastegt oksefilet serveres med Provencale sauce, grønne asparges og pommes frites.

Dessert
Chokoladekage
Vores hjemmelavede chokoladekage af kraftig belgisk chokolade. Serveres med hjemmelavet vaniljeis, saltkaramel og crumble.


SNACKS

Snackbræt — 185 kr.
Mandler, oliven, danske oste, serrano skinke, chorizo, minifrikadeller, mynte & agurk raita og sylt. Serveres med brød.

Grønne oliven i hjemmelavet rosmarin- & hvidløgsvinaigrette — 55 kr.

Soya ristede mandler — 55 kr.

Minifrikadeller med mynte og agurk raita — 55 kr.

Pommes frites — 75 kr.


FORRETTER

3 slags sildepecialiteter — 150 kr.
For eksempel vores drømmesild, kronesild eller æblesild.

Røget laks — 125 kr.
Røget laks toppet med Vesterhavs ost, rødløgs- og kapersvinaigrette og grønne asparges. Hertil brød og smør.

Gravad laks — 125 kr.
Gravad laks med hovmestersauce på økologisk surdejsbrød.

Lune tarteletter — 120 kr.
Serveres med fyld af kylling og syltede hvide asparges. Fås også vegetarisk med svampefyld. 2 stk. 

Løjrom — 198 kr.
Serveres med creme fraiche, rødløg og citron. Hertil grillet surdejsbrød.

Salat med røget laks — 165 kr.
Blandet salat med røget laks, agurk, radiser og Færgekroens dressing.

Hvide asparges — 198 kr.
Serveres med hollandaisesauce, håndpillede rejer og butterdejskys.


HOVEDRETTER

Lune tarteletter — 175 kr.
Serveres med fyld af kylling og syltede hvide asparges. Fås også vegetarisk med svampefyld. 3 stk.

Selleribøf — 195 kr.
Tyndskåret knoldselleri med avocado, feta, citron og græskarkerner.

Helstegt rødspætte — 230 kr.
Helstegt rødspætte serveret med sukkerærter og smørristede kartofler. Vælg mellem persillesovs og smørsauce.

Oksefilet — 275 kr.
200 grams rosastegt oksefilet serveres med Provencale sauce, grønne asparges og pommes frites.

Stegt flæsk med persillesovs — 215 kr.
Stegt flæsk af frilandsgris med syltede agurker, persillesauce og smørristede kartofler.

Finns frikadeller — 195 kr.
Køkkenchefens frikadeller serveres med rødkål, brun sovs og smørristede kartofler.

Færgekroens burger — 175 kr.
Med oksekød, salat, tomater, syltede agurker og Færgekroens burger dressing. Serveres med pommes frites. Tilføj bacon & ost til +15 kr.

Færgekroens portobello burger — 175 kr.
Grillet portobellosvamp marineret i hvidløgsolie, salt og peber. Serveres med pommes frites.


DESSERTER

Traditionel rabarber trifli — 95 kr.
Hjemmelavet trifli af rabarber kompot med letpisket flødeskum, vaniljecreme og makroner.

Chokoladekage — 95 kr.
Vores hjemmelavede chokoladekage af kraftig belgisk chokolade. Serveres med hjemmelavet vaniljeis, saltkaramel og crumble.

Ostetallerken — 95 kr.
Tre forskellige stykker ost serveret med dagens kompot og kiks.

Petit fours — 95 kr.
Kokkens udvalg af petit fours - 3 stk.


BØRNEMENU

Fiskefilet — 85 kr.
Fiskefilet med remulade, vælg mellem pommes fritter eller kartofler.

Frikadeller — 85 kr.
Vælg mellem pommes fritter eller kartofler.

Børneburger — 125 kr.
Med oksekød, salat og tomater. Serveres med pommes fritter, ketchup & mayonnaise.

Vaniljeis med chokoladesovs — 50 kr.
Hjemmelavet vanilje is med chokolade sovs.


Aftenmenuen serveres alle dage fra kl. 17:00